• Új
Cloyes BK Motor vezérműszíj alkatrész készlet, kompatibilis az Acura, Honda, gyártott és validált OEM szabványok illik select:
zoom_in

Cloyes BK Motor vezérműszíj alkatrész készlet, kompatibilis az Acura, Honda, gyártott és validált OEM szabványok illik select:

HUF 12149.10

Az összeg
check Tova elérhető

Cloyes az észak-amerikai vezető és globális tervező, fejlesztő, gyártó és forgalmazó időzítő Hajtásrendszerek és motor alkatrészek az eredeti berendezések gyártói és az autóipari utángyártott. Mint a teljes időmérő hatóság, a Cloyes páratlan szintű tudással és tapasztalattal támogatja termékeit, amelyek közel egy évszázadra nyúlnak vissza. Ez a szakértelem, valamint a mai technikusok és járművek világos megértése lehetővé teszi a Cloyes számára, hogy megbízható alkatrészeket és releváns információkat szolgáltasson a piac számára. Cloyes Bk312 Motor vezérműszíj alkatrész készlet, kompatibilis az Acura, Honda, gyártott és validált OEM szabványok megfelel vagy meghaladja OEM teljesítmény követelményeinek. A Cloyes a legújabb tervezési és anyagtechnológiát alkalmazza, csendes és karbantartásmentes élményt biztosítva. A vezérműszíj kopásálló anyagból készül, ellenáll az olajnak és a motor hőjének. A nagy szakítószilárdságú kábelszerkezet minimalizálja a nyújtást. Komponens Készlet.

A kategória hasonló árui..